Thulogg

Thulogg

Wii Fitness

MänskligtPosted by Nils Thulin 2009-10-25 19:20:59

Hade lite köplust förra månaden, så jag gick och köpte mig ett Wii med ett sportspel, ni vet en sån där pryl som man har en kontroll i handen trådlöst som man sedan kan spela tennis, bowling mm.

Hur som helst, skulle gärna träna mer än jag gör, snittar väl c:a 2 ggr i veckan, men det känns för lite. Vad gör sjöman Karlsson då, Jo, han köper sig en fitnessplatta med ett fitnessprogram till ovan nämnda spelkonsol.

Lite skeptisk, men det är ju en teknisk pryl till å då är det ok att köpa, står jag utanför PC City på Kungsgatan i Stockholm, 11:55, dom öppnar 12:00 och jag har sett på nätet att dom har 2 st i lager, här skall man inte bli snuvad så jag bevakar min plats vid entrén tills dom öppnar.

Till expiditen mummlar jag nåt i stil med, (harkel), det är min dotter som skall ha en sån där träningsplatta du vet (fast den är till mig och jag vet exakt vad den heter) kommer på mig själv att känna mig lite skamsen. Nu skall farsan köpa spel igen.

Paketet är väldigt stort, hade förställt mig någonting i stil med 15*30 cm, men kartongen är mer än det dubbla. Suck, det här blir jobbigt att släpa med sig på flyget, har dessutom en resväska (där spelet inte går ner) och en dator.

Väl framme vid Gaten på flygplatsen så ser jag ut som en jultomte, får en kommentar om att "har du också börjat handla julklappar till barnen". Vad den personen inte vet är att mina barn är vuxna, men det är inget jag upplyser min medpassagerare om, den pratstunden vill jag inte försätta mig i.

Hur som helst, äntligen hemma, kartongbitarna och emballaget formligen flyger bort och där står jag, i kortbyxor och T-shirt. Nu skall här dj-lar i mig tränas.

Redan vid igångsättningen så kommer den där kusliga känslan krypande att jag köpt ännu en meningslös pryl till mtt teknikspäckade hem.

Strunt i det, jag ger det ett försök. Redan vid andra övningen börjar jag svettas, samtidigt som jag konstaterar att jag får dra ner persiennerna, tänk om grannarna ser mig, vilket gud förbjude.

Efter 45 minuter av allsköns träningsmoment så känner jag att jag faktiskt har fått ett hyggligt träningspass, skiten fungerar!

Nu skall här beställas tilläggsövningar, Nintendo skall få ytterligare några hundralappar från min bank, helt underbart!

Wii va la Fittness!

  • Comments(0)//blogg.nilsthulin.com/#post8