Thulogg

Thulogg

Great Lake Dizzy Festival

ResaPosted by Nils Thulin 2010-07-29 08:35:36

2010-07-29 Förmiddag

Great Lake Dizzy Festival eller storsjöyran som jag bokat en resa till.

Har precis satt mig tillrätta på morgonplanet från Ronneby, sitter å tänker på att jag hoppas att frukosten består av yoghurt och müssli, som är min favorit, å det gjorde den, gott.

Tillsammans med min kamrat Krister skall vi tillbringa 4 dagar i Östersund och gå på musikfestival, detta är något jag lovat mig göra under väldigt många år, jag tillbringade några veckor i staden på utbildning på 80-talet och blev förtjust i stan, det snackades då om hur fantastisk festivalen var, så här sitter jag nu 25 år senare och uppfyller ett löfte till mig själv.

Jag kommer med flyg och min kamrat kommer med tåg, vi skall bo på Hotell, för även om det är exotiskt att bo i ett tält på festivalområdet så har jag ingen större lust att ligga och sova på marken.

Min förhoppning är att jag skall få tillbaka lite av den känslan jag fick när jag var här en sommar, lyssna på några ”magic moment” musikmässigt, få höra Evert Ljusberg tala (president i Jämtland) och att jag med min kamera skall få några riktigt vackra bilder under vistelsen. Tyvärr så har meteorologerna lovet regn, men med tanke på stadens närhet till fjällen, så vet man aldrig vad det blir för väder.

När man flyger så får man höra väldigt trevliga samtal mellan flygpersonalen, då jag alltid sitter längst fram, idag har jag överhört ett samtal om hur man stuvar en golfbag med vagn i en lite Ford X1 på bästa sätt, kan vara bra att veta om jag köper en sådan bil någon gång, tror jag.

Sitter nu på Max, Centralstation (gratis WiFi), har tagit en frukostmeny 25:- som består av en färsk fralla, kaffe och Juice, förvånasvärt gott.

  • Comments(0)//blogg.nilsthulin.com/#post23