Thulogg

Thulogg

La Bil

KuriosaPosted by Nils Thulin 2010-06-11 17:23:47

Min son har alltid sagt att han skall köpa min bil, en Volvo V50, tre år gammal. Jag har nog mest tänkt att det blir nog bra med det. samtidigt som jag hoppats på att det bara varit en nyck från sons sida.

Häromdagen kom han å sa att han skulle åka till Västerås på jobb och nu var han tvungen att köpa bilen. Vad gör man, jo sätter sig vid datorn och scannar bilmarknaden efter nya bilar, vill inte beställa en ny för då får man vänta.

Jag har sedan länge sagt att om jag någon gång byter igen så skall jag ha en Volvo C30 en blå metallic, har alltid haft förkärlek till blåa bilar, men inte haft någon blå bil på väldigt länge.

Av en händelse så hittade jag en bil i Bergkvara, som ligger 5 mil norr om Karlskrona, den hade gått 600 mil och varit en demobil, jag ringde och sa till säljaren att jag tar den och undrade vad han skulle ha i kontantinsats då jag hade för avsikt att hämta den vid fyra på eftermiddagen. Klockan var vid tillfället tolv och han sa att det kunde ta tid, för alla ordinarie säljarna var på utbildning. Jag lät meddela att ville han ha bilen såld så hade han chansen idag, annars var jag inte intresserad.

Vid fyra träffades vi och skrev kontrakt, dessförinnan hade jag ringt försäkringsbolaget och sett till att jag hade rätt försäkring.

Nu är klockan 5 och bilen står i garaget, den är alldeles blå, lite glad blir man.

  • Comments(0)//blogg.nilsthulin.com/#post20