Thulogg

Thulogg

Sommarens Lov

MänskligtPosted by Nils Thulin 2010-06-11 07:38:36

Hallå alla vattenkammade lantbrukselever!

Det är lite upp och nedvända världen, varmt i norra Sverige men kalllt i södra, har någon varit å fingrat på jordaxeln?

Så bara därför är min spaning att det kommer att vara vackert väder i norra delen av landet i sommar.

Sagt å gjort, Sjöman skall till Östersund och storsjöyran, om än så bara för fyra dagars glans i den Svenska sommaren, kanske storsjöodjuret i mig vaknar till liv, vem vet.Ibland undrar jag varför man lägger så stor vikt vid semestern som nalkas, all energi och planeringskapacitet används för detta och alla pratar om vad dom skall göra.

Vore det inte bättre att ta dagen som den kom och njuta av bra dagar oavsett om dessa inträffar på höst vår eller sommar ( jag utelämmnade vintern av den enkla anledningen att den går bort).
Jag säger som Paulo Cohelo "den som bara öppnar ögonen kommer att få uppleva det magiska med att leva". Jag menar bara att magiska kan upplevas alla dagar på året, inte bara på semestern, som dessutom är för förväntansfylld, med allt vad det innebär.

När människor säger "Gud vad det skall bli skönt med ledigt" vittnar egentligen bara om vilken tragisk tillvaro dessa personer lever i, skit i ledigheten, ändra ditt liv istället!!

Lång utläggning för att säga, njuta av sommar, jobb, ledighet och vardag lika mycket, då får man balans i livet. (vilket jag själv har svårt att leva upp till, men jag försöker)

" höga berg djupa dalar och där emellan livets goda"

  • Comments(0)//blogg.nilsthulin.com/#post19