Thulogg

Thulogg

Vad tänkte jag på då

KuriosaPosted by Nils Thulin 2010-06-02 08:19:00

Vet egentligen inte hur det började men för ett par år sedan började en känd hamburgerkedja med att ge sina kunder ett dricksglas för varje meny man köpte där, märk väl endast om man la till en s.k. plusmeny.

Jag har numera 30-tal färgglada glas delvis sponsrade av ett känt läskedrycksmärke. Även i år så kör företaget en kampanj med en tredje sorts designat glas, fick mina första 2 (limegröna) i slutet på Maj, det var en söndag och son å jag orkade inte laga någon mat ( vem lurar jag här, egentligen).

Så för en dag sedan så tänkte jag utöka min glassamling, dessutom så hade jag ett rabattkort, tag två menyer men betala för en. Min tanke var då att betälla två menyer men betala för en men ändå få två nya glas.

Sagt å gjort, ut till drive threw, beställde den billigaste menyn(inte så sugen egentligen), när jag kom fram till luckan och lämnade fram mitt rabattkort så säger expediten att jag inte kan få några glas, det slutar med att jag betalar för två menyer och behåller rabattkortet, när jag sedan kommer fram till matutlämningen så får jag två stora hamburgare, det visar sig att expediten hört fel och gett mig dom dyraste menyerna, helt överrumlad av den kunskapen tar jag påsen mina två nya glas och 150 kr fattigare och åker hem.

I ren frustration över två dyrköpta glas äter jag upp bägge hamburgarna, jag var inte hungrig mer den dagen, men jag har i alla fall 4 nya glas av årets design.

Hur dum får man bli ......

  • Comments(0)//blogg.nilsthulin.com/#post18