Thulogg

Thulogg

Flygande planer

ResaPosted by Nils Thulin 2010-01-28 14:02:12

Skall ta flyget från Arlanda till Ronneby kl 18:15, det snöar ymnigt och blåser från sidan. Väl på centralen får jag ett sms från SAS som säger att flyget är inställt. Sånt händer, Kung Bore är en värdig resemotståndare.

Nåväl, jag beger mig till Lägenheten för att jobba lite under tiden jag väntar på planet som skall gå 21:30, vilket jag blivit ombokad till. Under tiden jag jobbar så tittar jag på luftfartsverkets hemsida för att uppdatera mig på flygstatus, det är väldans många plan som är sena och det är bara en landningsbana öppen, trubbel tänker jag.

Straxt innan 21 är jag på väg ut mot Arlanda, väl framme så står det att planet kommer att avgå 22:00, en halvtimme mer eller mindre gör ingenting. Vid 22:30 lastas planet, det är fullt, nu skall det bära iväg.

Men nej, det är något strul med Flygledningen i Malmö vilket gör att ett fullastat plan som jag sitter i står helt stilla vid sin gate.

Nu är klockan snart midnatt och äntligen säger kaptenen att vi får åka, planet avisas och förbereds för start. Kung Bore slår till igen, dragbilen som skall putta ut planet fungerar inte så det tar ytterligare en stund innan vi kommer iväg.

Istället för att vara hemma i lägenheten vid 19:30 så har klockan blivit nästan 03:00, jag känner mig nog lite trött.

Jag skall ta ett snack med Bore någon dag ....

  • Comments(0)//blogg.nilsthulin.com/#post14